Skip to content

Omegan sisäampumaradan vuoromme vuonna 2024

Yhdistyksemme vuorot jäsenillemme Omegan sisäampumaradalla Juvanmalmilla. Vuorot ovat yleensä parillisten viikkojen torstaina.

Ajankohta

ma 1.1.2024 - ti 31.12.2024

-

Paikka

Juvan Teollisuuskatu 15, Espoo.

Katso sijainti kartalta

Yhdistyksemme vuoro jäsenillemme Omegan sisäampumaradalla. Vuorot ovat yleensä parillisten viikkojen torstaina. Ne tulevat ensin nimenhuuto.com:in sivullemme sekä myöhemmin myös sivustomme toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

Kyseiset vuorot on jaettu kahteen osaan.

Radan osoite Juvan Teollisuuskatu 15, Espoo.

Ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:iin perustetun yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää tunnuksia sinne sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Omalla kalustolla ampuville tapahtumamaksu on 15 euroa. Lainakalustolla ampuvien tapahtumamaksu on vähintään 33 euroa ja perustuu kyseisessä harjoituksessa ammuttavaan laukausmäärään.

Vuoroille osallistuvilta vaaditaan ampumaurheiluvakuutus, jollaiseksi käy reserviläisen toimintaturva, SAL:in lisenssi tai RUL Plus.

Radalla ammutaan vain pistoolikaliperisilla aseilla. Vuoroillamme on laina-aseita käytettävissä, ellei toisin ilmoiteta.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Osallistumismaksun ja kulut voi maksaa joko käteisellä tai Mobilepay:llä.