Skip to content

Töölön ampumaradan vuorot vuonna 2023

Yhdistyksellämme vuoro Töölön ampumaradalla järjestysnumeroltaan parittomien viikkojen sunnuntaisin.

Ajankohta

su 1.1.2023 - su 31.12.2023

Klo 17 -

Paikka

Töölön sisäampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin. Vuorot tulevat ensin nimenhuuto.com:in sivullemme sekä myös sivustomme toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

Suuresta osallistujamäärästä johtuen vuorot on jaettu useampaan osaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:issa olevan yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää tunnuksia sinne sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Osallistumismaksu ratavuoroille : 5 euroa / henkilö / vuoro.

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (kallista) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Vuoroille osallistuvilla täytyy olla ampumaurheiluvakuutus, joko reserviläisen toimintaturva, Suomen Ampumaurheiluliiton lisenssi tai RUL Plus.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Osallistumismaksun ja kulut voi maksaa joko käteisellä tai Mobilepay:llä.

Merkitty raportoinnissa kukin vuoro erilliseksi tapahtumaksi.

Merkitty tapahtumamäärä ampumavuorojen määrä. Kukin vuoro jaettuna 2 tai 3 osaan, jos vuorojen osat lasketaan erillisinä tapahtumina niitä on 50 kpl.