Skip to content

Töölön ampumaradan vuorot

Yhdistyksellämme vuoro Töölön ampumaradalla järjestysnumeroltaan parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen.

Ajankohta

su 13.6.2021 - pe 31.12.2021

Paikka

Helsinki

Töölön ampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot tulevat ensin nimenhuuto.com:in sivullemme sekä myös sivustomme toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

Suuresta osallistujamäärästä johtuen vuorot on jaettu kahteen osaan:

1. osa (kello 17 – 19)

2. osa (kello 19 – 21)

Kullekin vuoron osalle mahtuu enintään 8 henkilöä – 6 ampujaa ja 2 kouluttajaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:iin perustetun yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää tunnuksia sinne sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Osallistumismaksu ratavuoroille : 5 euroa / henkilö / vuoro.

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (kallista) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Radan oma vakuutus mahdollistaa sen että ampumista voi käydä vuoroilla kokeilemassa ilman ampumaurheilu-vakuutusta (reserviläisen toimintaturva tai vaihtoehtoisesti SAL:in lisenssi) 1 – 2 kertaa, mutta muuten niille osallistuvilta vaaditaan vakuutus.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Osallistumismaksun ja kulut voi maksaa joko käteisellä tai Mobilepay:llä.

Epidemiasta johtuen Töölön ampumaradalla toimitaan turvallisuusohjeen mukaisesti.

Kyseisen ampumaradan toiminta oli koronatauolla joulukuusta 2020 toukokuun 2021 loppuun.